Мартеници за Яна

Click to enlarge

Click to enlarge

Естествено е да се запитате за какво са й на Яна токова много мартеници и коя е тя?

Яна е само на 2 годинки и половина и страда от заболяване Булозна Епидермолиза, което прави кожата й лесно ранима, като крилце на пепeруда. Обичайните всекидневни дейности като ходене, хранене или игра водят до образуване на мехури и рани като от тежко изгаряне. Болката може да бъде намалена, ако тя се превързва със специални незалепващи превръзки. От животоспасяващо значение са и антибиотичните кремове, които предпазват от инфекции. Така месечната сума за лечение надхвърля 2000 лв.

Идеята да помогнем на Яна дойде от фирма Софика Груп, която традиционно се занимава с … аутсорсинг на бизнес процеси. Но през февруари също толкова дейно функционира и като Фабрика за мартеници. Фирмата осигури материали за всички желаещи служители от офисите си в София и Пловдив, да изработят Мартенички. Всички средствата от продажбата им ще отидат в помощ на семейството за така необходимите медикаменти.

Всеки, който иска да си вземе от “благородните” мартеници, ще може да го направи в атриума на сграда 3, Бизнес парк София от 11:30 до 14:30 часа, от 21ви до 27ми февруари, или до изчерпване на количествата.

Ако искате да дадете своя принос, но нямате възможност да закупите Мартеница, то може лично да подготвите такава и да я оставите за продажба в Бизнес Парка,  или пък да споделите с приятелите си за каузата.

Click to enlarge

Click to enlarge

Click to enlarge

Click to enlarge

Click to enlarge

Click to enlarge


One Response to “Мартеници за Яна”

Leave a Reply