За мен

Снимка: Любомир Любенов

Здравей,

Изглеждам ли ти позната? Навярно да…

Аз съм онази частица от теб, която задържа’ погледа ти, накара те да се зачетеш и те доведе до тук. Знам, че и ти като мен искаш да научиш повече… Повече за работата ми, повече за мен самата, от къде намирам време, как живея и защо правя всичко това.

По образование съм „Компютърен инженер”, по душа „Творец”, към момента- работеща майка на 3 годишен мъник, която се опитва да подобри собствените си рекорди за Time Мanagement и да балансира между „трябва да се свърши” и „супер, заемам се веднага”.

Защо, къде, кога и как KrasArt?

Ами казвам се Краси. Как реших да добавя art към името ли? Е, май не аз го реших- то само се добави. Просто това е моята артистична натура. Така се роди блогът krasart.com и на 28- я ми рожден ден съпругът ми ми го подари. Той вярваше в мен и не спираше да ме окуражава да се занимавам с това, което ме прави истински щастлива. Макар, че вече не е на този свят, съм убедена, че не спира да вярва в мен и би искал да продължа.

Родният град на блога е Прага- място, което обожавам.

Авторство?

Част, от представените майстории, са мое дело, а друга част са на същите „луди”  като мене хора, някъде по света.  Претендирам единствено за авторство на снимките ми (има какво още да се желае, но поне са на фокус 🙂 и криво ляво предават идеите ми, ама толкоз засега позволява техниката и задапаратното устройство). Свободно може да ползваш част от съдържанието на постове с мои творения или част от снимките ми за некомерсиални цели, стига да упоменеш източника им: krasart.com. Това ще бъде твоят начин да оцениш  усилията ми, да направя, заснема и публикувам майсториите ми.  А и така ще ме мотивираш да продължавам да споделям труда си. Ако искаш да ползваш съдържание и снимки, дело на други хора представени в блога ми, моля те, свържи се директно с тях.

Откъде време за блогът?

Къде сутрин между 6:00 и 7:00, къде полунощ.

Защо го правя?

Защото така релаксирам и изпълвам домът си с уют и това ме прави щастлива! Защото се развивам в насока, която ми харесва и съм щастлива! Защото намирам нови приятели, с подобни на моите интереси и това ме прави щастлива! Защото помагам на някой да си направи нещо, и това ме прави щастлива… и още толкова много защото…

Защо ти разказaх всичко това ли? Защото ако те вълнуваха само майсторийките ми, навярно нямаше да посетиш тази страница изобщо. Винаги когато имаш свободна минутка и се чудиш какво да правиш заповядай тук. Настани се удобно, и докато отпиваш ароматно кафе или чай, се потопи в моя свят . Ако нещо те впечатли много, може да оставиш коментар или пък да ми пишеш на:

[email protected]

Благодаря ти, че отдели толкова време на моя милост 🙂  и пак заповядай!